Fælleslokaler i Kagshusene

I forbindelse med den omfattenede renovering af Kagshusene har DOMUS også omdannet eksisterende butiks- og kælderlokaler til et rummeligt, lyst fælleslokale og stort fællesvaskeri.

Fælleslokaler er skabt ud fra beboernes ønske om et åbent og fleksibelt beboerlokale med rigeligt dagslys. Beboerlokalet er sammenlagt af eksisterende butikslokaler, der ikke kunne udlejes. Lokalet ligger spænder ud i hele bygningskroppens bredde og når ud til byggeriets karakteristiske, savtakkede glasfacade. Det gennemlyste rum får et godt og jævnt fordelt dagslys og nyder samtidig godt af udsigt i to retninger.

I kælderen er der skabt et stort, funktionelt fællesvaskeri for beboerne.

Fakta

Kontaktperson / Henrik Hansted Jensen / hhj@domus.dk / 2040 3090

Bygherre / PAB, afd. 4 Stationsparken 24, 2.th. 2600 Glostrup

Arkitekt / DOMUS arkitekter

Ingeniør / Holmsgaard a/s

Landskab / Peter Host Landskab

Projektstade / Etape 1 færgiggøres 2011 / Etape 2 færdiggjort 2012 / Etape 3 udføres 2013

Anlægssum / Kr. 250 mio.

Adresse / Frederikssundsvej, Husum-Brønshøj