Indretning for EBH Bank

For Aage V. Jensens Fond har DOMUS indrettet en erhversetage til EBH Bank på Vestersøgade 10 i København.

Etagen er udlagt efter bankens specifikke behov og ønsker og samtidig optimeret i forhold til de eksisterende rumlige kvaliteter og den fine udsigt til Skt. Jørgens Sø og Planetariet. Rumopdeligens fleksibilitet er sikret ved et højt antal døre - således er der sikret for ændret brug og indretning i fremtiden.

Den typiske mørke forbindelsesgang er undgået ved at bringe lys fra facaden gennem store glasvægge mellem gang og kontorer. Glasvæggene giver samtidig en visuel (men ikke auditiv) forbindelse mellem medarbejder og oplevelsen af aktivititet og interaktion øges.

Farvesætningen er lys og indbydende og glasset giver transparens og lethed til etagen.

Fakta

Bygherre / Aage V. Jensens Fond

Arkitekt / DOMUS arkitekter

Projektstade / Færdiggjort 2007

Bruttoetageareal / 2.000 m2

Anlægssum / 10 mio. kr.