henriknielsen

Henrik Nielsen

Henrik er tegnestuens mest erfarne byggeleder og har gennem utallige projekter og sin tekniske baggrund oparbejdet en både bred og dyb forståelse af alle byggeriets faser. Særligt er Henrik ekspert i alt der vedrører byggeledelse, fagtilsyn, byg-erfa, byggejura, tidsplanlægning og økonomistyring.

I forbindelse med sine mange sager har Henrik haft en bred berøringsflade, bl.a. med myndigheder, bygherrer, brugere og kolleger. I kraft af sin håndværksmæssige baggrund er byggepladsen Henriks naturlige hjemmebane. Han kombinerer teori og praksis, således at processen giver mening for alle.

Over de seneste år har Henrik arbejdet med flere store nybyggerier og renoveringsopgaver, hvor fokus har været på byggeteknisk kvalitet, bæredygtighed og energi. Bl.a. har Henrik håndteret byggeledelsen på plejehjemmet Dronning Ingrids Hjem og derigennem fået indgående kendskab til de særlige krav, der stilles til plejeboligbyggeri. Senest har Henrik været byggeleder på omdannelsen af AAB afd. 50 i Sydhavnen samt haft fagtilsyn og opfølgning på renoveringen af Sorgenfrivang II nord for Kgs. Lyngby.

Udvalgte sager:

Dronning Ingrids Hjem - 136 nye plejeboliger i Valby

Vejleåparken - Omdannelse af 160.000 m2 boliger i Ishøj

Dans i Nordvest - Kultur- og dansehus på Bispebjerg Bakke

AAB afd. 50 - renovering af 272 boliger i Sydhavnen

Sorgenfrivang II - renovering af 428 boliger

Telefon / 2166 0301

Email / hni@domus.dk

Stilling / Arkitekt MAA

Hos DOMUS siden / 1997

Nøglekompetencer / Byggeledelse

Uddannelse / Kunstakademiets Arkitektskole 1989, BTH Odense 1983, Håndværkeruddannet 1979